Bruger Vilkår & Betalingsbetingelser

Brugervilkår på Pcparken.dk

Brugervilkår & Annonceringsregler

Hos PcParken forebeholder vi os retten til at afvise annoncer, der efter vores overbevisning er i strid med nuværende love eller virksomhedens indstilling til hvordan der ageres overfor vores brugere. 

I forhold til oprettelse og placeringer af annoncer, forbeholder PcParken sig retten til at ændre i annoncer og derved lokalisere produktet bedst muligt, så vi undgår fejlplaceringer og brugerne hermed får den bedst mulige oplevelse.

  • Der skal oplyses hvilket produkt der skal sælges 
  • Den reelle salgspris skal oplyses i salgsfeltet
  • Kun en annonce pr. ting, altså må der ikke oprettes flere annoncer på samme produkt.
  • ALLE annoncer skal titelspecificeres, altså skal titlen omhandle produktet der sælges i annoncen
  • Under Tags er det ikke tilladt at indsætte søgeord der ikke omhandler annoncens indhold.
  • Produktets tilstand skal derudover også angives efter bedste evne af brugerne selv.

Annoncer der ikke optages

Hos PcParken forebeholder vi os retten til at afvise annoncer, der efter vores overbevisning er i strid med nuværende love eller virksomhedens indstilling til hvordan der ageres overfor vores brugere. 

Herunder har brugerne mulighed for at se en liste over varer og ydelser, som vi hos PcParken ikke optager. 

Copyright/fotos/tekster osv. må ikke finde sted i annoncer uden tilladelse fra rettighedshaveren.

Stjålne produkter, produkter der er stjålet eller ikke overholde den nuværende lovgivning er ikke tilladt at sælge.

Virksomheder, må ikke oprette annoncer uden tilladelse da vores brugerfunktioner samt ydelser er tilegnet private brugere. Skulle de være interesseret i at reklamere via pcparken, så kontakt os venligst på kontakt@pcparken.dk.

Ansvarsfraskrivelse

PcParken formidler salg mellem to parter og fratager sig derfor ethvert ansvar for, hvilke oplysninger der bliver opgivet om produktet og dets tilstand. Altså er Pcparken ikke involveret i selve transaktionen mellem køber og sælger. Pcparken sælger ikke selv varer eller ydelser gennem annoncer. Virksomheden påtager sig derfor ikke noget ansvar for varer eller ydelser, som du køber gennem annoncer ved brug af vores hjemmeside. Som bruger er du derfor selv ansvarlig for ting, som andre brugere annoncerer eller foretager sig. Vores indhold er foretaget af andre brugere og derfor kan virksomheden ikke garantere for nøjagtigheden, sikkerheden, kvaliteten eller lovligheden der tilbydes.

Konkurrence Regler

Præmiens værdi vil fremgå i konkurrencens beskrivelse, samt antallet af præmier pr. konkurrence vil nævnes.

Hvis eventuelle begrænsninger i form af aldersmæssige eller geografiske begrænsninger vil disse også forekomme af beskrivelsen i konkurrencen. Pcparken foretager sig dog altid geografisk begrænsning til Danmark (Fastland). Medmindre andet er beskrevet i den unikke konkurrence.

PcParken anvender 3. parts programmer så som Gleam.io som indsamler cookies og data til at tracke deltagelsen i en konkurrence. Ved at deltage i konkurrencen accepterer du automatisk disse vilkår og betingelser samt cookies. Disse programmer bruges også til at trække vinderen ved større konkurrencer som føres over hjemmeside og sociale medier. Er der tale om en lille konkurrence i form af evt. vores spil, så forbeholder vi os retten til at finde andre metoder ift. udvælgelsesproceduren, som er bedst rettet den enkelte konkurrence.

Hvis der er flere som deler samme plads i konkurrencen, vil de dele pladsen.

Pcparken gør både brug af tilfældighedsprægede og præstationsprægede konkurrencer.

Hvornår vinder trækkes vil altid være oplyst af konkurrencens beskrivelse, samt hvor og hvornår vinderens navn bliver offentliggjort. Pcparken forbeholder os retten til at afvente med at vise resultatet af en konkurrence i op til 2 dage efter konkurrencens afslutning, for at sikre potentielle vindere, lever op til konkurrencens- og Pcparkens vilkår.

Det bemærkes også at der per juridiske persona kun må deltages 1 profil per individ. Delteges der med flere end en bruger, den / de med laveste score blive fjernet fra konkurrencen. Ligeledes skulle en af disse brugere vinde en konkurrence, vil resultatet af konkurrencen annulleres og en ny vinder vil blive truffet på lige fod.

Alle konkurrencer på hos pcparken, er kun for private personer, erhverv må kun deltage ved tilladelse.

Det aftales indbyrdes mellem vinder af konkurrence og Pcparken, ift. levering eller afhentning af gevinst, dog vil Pcparken altid betale for fragten af disse.

Pcparken forbeholder sig retten til at vurdere en vinder “forældet” hvis den juridiske persona ikke:

1. Svarer på henvendelse inden for én uge (7 dage – arbejdsuge inkl. weekend).

2. Ikke har afhentet produktet senest 3 dage efter aftalt afhændelse. (arbejdsdage).

Handelsbetingelser for PcParken

PcParken
Ernie Wilkins vej 17, 3. th.
København SV 2450
TLF: +45 2215 9888
CVR: 42398349

Betaling

PcParken modtager online betalinger med; Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Visa Electron.

Betaling vil først blive trukket på din konto, når den fysiske vare afsendes eller det virtuelle produkt er oprettet med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Ved betaling med Visa Electron og Mastercard Debit, som er debitkort, vil betalingen blive reserveret på din konto i overensstemmelse med vilkårene for dit kort, indtil vi trækker eller afviser betalingen.

Alle beløb på hjemmesiden er inklusiv moms.
Hjemmesiden bruger følgende valutaer til prissætning:
Denmark – Kroner (DKK)

PcParken benytter en sikker betalingsserver, der krypterer alle oplysninger med SSL protokol hvilket betyder din data er sikker og ikke kan læses af andre udefrakommende.

PcParken’s egen hjemmeside bruger ligeledes kryptering med SSL protokol.

Fortrydelsesret og reklamationsret

Der gives 14 dages fuld fortrydelsesret på varer købt på hjemmesiden med mindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.

Den 14 dags periode starter den dag hvor ordren er leveret/tjenesten udført.

Såfremt der ønskes brug af fortrydelsesret i forbindelse med Pcparkens tjenesteydelser som “leveres” og udføres ved betaling, så bliver den brugte værdi modregnet mod bruget af tjenesteydelsen.

Grundet ydelsen bliver leveret og udført med det samme, og der ikke er tale om en fysisk produkt er der i denne forbindelse ikke reklamationsret på tjenesteydelser.

Eventuelle returneringsomkostninger afholder du selv.

Ønske om fortrydelse skal meddeles os senest 14 efter leveringen og være os i hænde seneste 14 dage efter vi er informeret om dit brug af fortrydelsesretten.

Ønske om brug af fortrydelsesret skal sendes på mail kontakt@pcparken.dk hvortil standardfortrydelsesformularen bedes være udfyldt og sendt med (jf. formularen nederst i handelsbetingelserne).

Forbrugerbeskyttelse

Læs mere om din beskyttelse som forbruger når du køber via en PensoPay betalingsløsning:
https://pensopay.com/mere/forbrugerbeskyttelse/

Klagemuligheder

Ved klage skal vores e-mail adresse angives: kontakt@pcparken.dk samt hjemmesiden du har købt varen på.
En klage over en vare eller tjenesteydelse kan indgives til Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
Du kan klage til Center for Klageløsning via Klageportalen for Nævnenes Hus (Link).
For EU-borgere uden for EU skal klager sendes via EU Kommissionens online klageplatform.
ec.europa.eu


Standardfortrydelsesformular

(denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende) – Til [her indsættes den erhvervsdrivendes navn, fysiske adresse og i givet fald faxnummer og e-mail-adresse af den erhvervsdrivende selv]:

– Jeg/vi (*) meddeler herved, at jeg/vi (*) ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min/vores (*) købsaftale om følgende varer (*)/levering af følgende tjenesteydelser (*)

– Bestilt den (*)/modtaget den (*)

– Forbrugerens navn (Forbrugernes navne)

– Forbrugerens adresse (Forbrugernes adresse)

– Forbrugerens underskrift (Forbrugernes underskrifter) (kun hvis formularens indhold meddeles på papir) – Dato