Om os

Om os

PcParken er en virksomhed der lægger sit fokus i at skabe et marked for second hand elektronik produkter. Vi hos PcParken har som mål at gøre det nemt og simpelt at sælge og købe brugt samt nyt elektonik, alt fra computere, telefoner til højtalere m.m.

Gennem vores brugervenlige platform, med diveres guides og kontakt muligheder har vi gjort det overskueligt for brugerne at navigere rundt i og finde det helt rigtige produkt. 

Pcparken virker altså som et bindeled mellem køber og sælger, samt stiller diverse ressourcer til rådighed for brugerne i denne forbindelse. Så som et budsystem, kommentarfelter, informationer om brugere på hjemmesiden og andre funktioner, herunder et forum til eventuelle spørgsmål, nyhedsavis og ugentlige tilbud til forbrugernes gavn.

Vision & Mission

Vores Mission på Pcparken er at skabe en markedsplads hvor almene forbrugere har mulighed for at videresælge og distribuere brugt, samt nyt elektronik mellem hinanden. Vores mål med markedsplatformen er samtidig, at stille de bedste mulige ydelser til rådighed til forbrugerne, som kan hjælpe dem i denne forbindelse. Gennem hjemmesiden og ydelserne som Pcparken stiller til rådighed, har vi samtidig vores vision om at minimere antallet af elektroniske komponenter der ikke bliver genbrugt.